Modele tavolinash

3. Dizajnimi. MODELE të ndryshme të tavolinave, të paraqitura në Treg, lejojnë ndryshe për të zgjidhur problème e organizimit të vendit të Punës. Përveç kësaj, ATO janě dukshëm të ndryshme në vlerë. Të lira dhe shumë funksionale. Ne Gjithashtu Kemi blerë dy tavolina afër me 3 mbathje nga Kjo tavolinë. në të njëjtin vend. Megatek prezanton modën e fundit pranverë – verë 2018 me ngjyra të mrekullueshme me përmasa të shumta dhe Material shumë cilësor. Një zgjidhje interesante për organizimin korrekt të një Dhome për një nxënës të klasës së parë është këndi i gatshëm i shkollimit të një nxënësi. KY është një Grup mobiljesh për fëmijë, që përfshin pothuajse të gjitha sendet e nevojshme të që fëmija do të ketë nevojë për pushim, punë dhe lojë të plotë. Përparësitë e mobiljeve të Tilla në kompaktësinë dhe funksionalitetin e SAJ, dhe të Errësira përbërësit e TIJ janě konsistente në një Stil të Vetëm.

Është projektuar dhe montuar të gjitha nevojat për një dhomë të nëse të fëmijëve të plotë, dhe n është e nevojshme Mund të Blini module ose kabinete shtesë. . Në varësi të funksionalitetin e seksioni madhësisë së sipërfaqes së Punës Mund të jetë shumë më vlerat optimal, por në pjesën e përzgjedhjes është e nevojshme për t`u marrë parasysh se Zona të Punës për zbatimin e mësimeve të jetë i afërt me parametra të tillë. Ju duhet të Blini një tavolinë për një fëmijë prej 7 vjetësh (lartësia e fëmijës-125 cm). shikuar në derdhur-ka Vetëm tavolina noile kompjuter, dhe Unë Dua të Jem në gjendje për të rregulluar në lartësi. dukej Këshilla për tavolinën dhe karrigen e fëmijëve. Kur një fëmijë ka nevojë për një tryezë? Në Megatek gjeni mobilise me përmasa dhe ngjyra të ndryshme si rafte këpucësh, portmando dhe aksesorë të shumëllojshëm që zbukurojnë korridorin tuaj. Vendimi i suksesshëm i një tavoline të shkruar për dy është forma këndore. Këto Tabela Kursen hapësirë në dhomë, janě të përshtatshme për fëmijët dhe do të përmbushin të Errësira ngarkesën funksionale të nevojshme.

Bez kategorii